Részegen hangoskodott az a külföldi férfi, aki tavaly máciusban megölte egy budapesti hostel szintén küldföldi lakóját. Először összevesztek, majd lökdöste, fojtogatta, ütötte és fejbe is rúgta a férfit, aki két nap után az ágyban halt bele sérüléseibe.

Egy férfi a hostelben lakó egyik turistával veszekedett. A turista végül otthagyta a férfit és az étkezőbe ment. De a hangoskodó férfi követte, provokálni kezdte, majd, mikor a másik felállt, többször is meglökte. Ezután a turista viszonozta a lökést. Összeverekedtek. Ekkor történt, hogy

az erőszakos férfi fojtogatni kezdte a az áldozatot, aki ettől a padlóra zuhant.

Amikor megpróbált felkelni onnan, a férfi ismét megütötte úgy, hogy a földön fekvő beverte a fejét. A támadó kiment az étkezőből, de azán visszatért  és újra megütötte áldozatát, végül magára hagyta. 

 A megvert férfi nagy nehezen felment az emeleti szobájába, és lefeküdt az ágyába. Itt újra felkereste az erőszakos támadó, és folytatta a veszekedést, majd többször is fejbe rúgta. Egy másik lakó vitte ki a szobából a támadót.

A megvert férfi két nap múlva, az ágyában fekve meghalt.
Az ügyészség gyilkosságal vádolja a külföldit. Az ügyet jövő héten tárgyalja a Fővárosi Törvényszék. Hamarosan ítélet is várható.