Csak erős idegzetűeknek: Ivott áldozata véréből, és evett a húsából a háromszéki fiú

2017.11.28. 10:40

Sokkoló részleteket tudott meg az Erdély.ma egy pár napja történt gyilkosságról. Kiderült, hogy egy 16 éves fiú a gyanú szerint előbb egy kővel szétverte egy 21 éves, hetei fiú fejét, aztán ivott a véréből. De itt nem állt meg, elmetszette áldozata nyakát, álkapocs-csontját nyelvestől, arcbőröstől levágta, hazavitte, és evett belőle.

A gyilkosság előtt a két fiatal egy közeli szupermarketben 5 liter vodkát és 10 liter sört vett, ezt az utcán kezdték el inni, de a rendőrök megbírságolta őket. Ezért behúzódtak a betonelemek alá.

Ivás közben ragasztógőzt is szívtak, illetve a vallomás szerint elkezdtek vitatkozni, ezután gyilkolt a gyanú szerint a 16 éves fiú.

A megrázó részletekről később ő maga mesélt a rendőröknek. Többek között azt is mondta, hogy nem bánja, amit tett.

A fiú testvére is megerősítette, hogy a 16 éves fiú valóban evett a testrészekből. Ezt az apjuknak is elmesélték, aki nevetett az egészen, lefeküdt, és másnap munkába ment.
A fiú lakásán később megtalálták a véres álkapocs-darabot. Miközben vallomást tett, folyton nevetett, és a rendőröket fenyegette. Azt mondta, hogy elveszi a fegyverüket és lelövi őket".

A rendőrök hamar elfogták a gyilkossággal gyanúsított fiút.