Súlyosan zaklatták Baukó Évát

2017.12.04. 10:32

A közösségi oldalán beszélt először Baukó Éva arról, hogy ő is szexuális zaklatás áldozata volt. Azt írja, a férfi megzsarolta, hogy tönkreteszi a karrierjét, ha nem lesz a szeretője.

 Baukó Éva azt írta, hogy az eset 8 évvel ezelőtt történt:

Próbáltam elfelejteni, elfojtani"

– nem ment. "Ez közrejátszott abban, hogy az italhoz nyúltam, ezért voltak visszatérő, depressziós időszakaim, ez okozta a pánikbetegségemet is. Eddig csak a környezetem tudta, hogyan molesztáltak szexuálisan a munkahelyemen, de a közelmúltban napvilágot látott hasonló esetek miatt úgy döntöttem: én is elmondom, mi történt" - írta Baukó Éva. Majd így folytatja:

IGEN. Erről van szó. Szeretném ezt kiírni magamból.

Tudja meg mindenki, hogyan zsarolt meg egy illető azzal, hogy tönkreteszi a karrieremet, ha nem leszek a szeretője.

Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében. Azt az embert, akiben megbíztam, akire végtelenül felnéztem, és akit tiszteltem. Pár hónapig a személyi asszisztense voltam, azt hittem, ez lesz álmaim állása. Aztán kiderült, hogy ez a férfi, a híres ember egy könyörtelen zsarnok, egy szexuális ragadozó.

Baukó ÉvaForrás: Baukó Éva

A nevét még nem írom le, de biztos vagyok benne, hogy magára ismer... És üzenem neki: tudom, hogy másoknak is tönkretetted az életét! Eddig én féltem. Már nyolc éve élek ebben, most átadok neked belőle egy kicsit...
Ugye, milyen rohadt érzés???" - írta a közösségi oldalán.