A Soros-birodalom átláthatóságára minden korábbinál nagyobb szükség van

Vágólapra másolva!
A kormánypártok egyetértenek azzal, hogy a brüsszeli eljárás ellenére ki kell tartani a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvény mellett, mert a Soros-birodalom átláthatóságára minden korábbinál nagyobb szükség van – írta a Fidesz keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében.
Vágólapra másolva!

A Fidesz arra reagált, hogy Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a nap folyamán tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormány alaptalannak tartja a külföldről támogatott civil szervezetek ügyében folyó kötelezettségszegési eljárást, és ezt közölte az Európai Bizottsággal a szervezetnek küldött válaszban.

Soros György dollár milliárdokat mozgat meg azért, hogy az általa pénzelt szervezetek segítségével keresztülvigye a Soros-tervet, betelepítse a migránsokat és "eltávolítsa azokat, akik az útjában állnak".

Hozzáfűzték: Brüsszel az NGO-kat (nem kormányzati szervezeteket) is be akarja vonni a menedékkérelmi eljárásokba, azok a tagállamokat megkerülve "szponzorként" jelentkezhetnének a migránsok befogadására. Szerintük a "Soros-hálózat" tevékenysége komoly nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet, mert nemcsak a bevándorláspolitikát akarja befolyásolni, hanem a választásokat is.

Megismételték:

a magyar embereknek joguk van tudni, hogy mely civil szervezetek kapnak jelentős támogatást külföldről.

A magyar szabályozás szerint a civil szervezeteknek be kell jelenteniük, ha 7,2 millió forintnál több külföldi támogatást kapnak egy év alatt, továbbá a támogató személyét és székhelyét, ha az 500 ezer forintnál nagyobb támogatást nyújtott.