Félmilliót kaphat, ha felismeri ezt az arcot

DÍJKITŰZÉS – 500.000 FORINT A NYOMRAVEZETŐNEK 2017. 11. 16., cs - 15:16 Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 16000/247/2017. bűnügyi számon nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
Vágólapra másolva!
Dohányboltot rabolt ki a férfi, akinek az arcáról készült grafikát közzétette a rendőrség. Azt írták, 500 ezer forintot adnak annak, aki érdemben tud segíteni abban, hogy elkapják. 
Vágólapra másolva!

Egy máig ismeretlen férfi még november 15-én 9 óra körül lépett be a szolnoki Rákóczi út 85. szám alatti dohányboltba és egy fegyverrel vagy annak utánzatával a dohányboltostól a bevételt követelte. Miután megszerezte, elmenekült - írja police.hu.

Ezt a férfit keresik Forrás: Police.hu

A rabló 20-30 év közötti,

kb. 170-175 cm magas, átlagos testalkatú, sportos mozgású férfi, aki bajuszt, szakállat, egyéb arcszőrzetet nem viselt, különös ismertetőjele nem ismert.

Rabláskor sötét színű, feltehetően kapucnis kabátot, világosszürke pamut melegítőnadrágot viselt, amelynek jobb szárán, comb részén, függőleges irányban, fekete és piros színű felirat volt.

Félmilliós "vérdíj"

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, annak fizethető ki, aki

A nyomravezető személyét bizalmasan kezelik. A rendőrök várják a jelentkezését.