Már nem a Dunában keresik VV Fanni holttestét

VVFanni
Vágólapra másolva!
A gyilkosság gyanúsítottjának GPS koordinátái egy erdőbe vezetnek - tudta meg a Vác online. Most egy hatalmas nagyvadas területen kutatnak nyomok után.
Vágólapra másolva!

VV. Fanni november 20-án tűnt el. Eddig úgy képzelték, hogy a Dunában lehet a korábbi ValóVilág-szereplő holtteste, hiszen

a gyilkossággal gyanúsított volt MSZP-s exjelölt,

a kulcsi evezősklub elnöke dunaújvárosi, ráadásul az autópálya felvételei bizonyítják, hogy járt a vízparton azután, hogy a lány meghalhatott. B. László egy bérelt autóval ment el a lányhoz éjszaka. Elépzelhető, hogy Fanninál történt valami, mert

egy luxuslakópark toronyházi lakásából az ölében vitte le a holttestét a kamera felvételek alapján, ráadásul az autójában pajszert, fegyvert, kötelet és vérnyomokat is találtak.

VV Fanni Forrás: vipzone.reblog.hu

Még mindig eltűntként keresik

A bizonyítékok arra utalnak, hogy a lány már nem él, de amíg nem találják meg a holttestét, eltűntként keresik. A férfi nem ismerte be a gyilkosságot, így a nyomozóknak kell megtalálniuk a testét, vagyis a legfőbb bizonyítékot.

- mondta el az ügyvédje a Borsnak.

Egy pár vagy csak szexuális kapcsolat?

Forrás: RTL

Ahogy korábban írtuk, az önkormányzatiképviselő-jelölt és a 24 éves lány valószínűleg egy pár volt, amíg Fanni nem szakított a férfival, az ügyvéd viszont nem gondolná, hogy párt alkottak. A Bors - a férfi ismerőseire hivatkozva - azt írta, hogy a férfi képtelen volt beletörődni a szakításba, és ez lehetett az előre kitervelt, brutális gyilkosság indítéka.

A helyi online hírportál legfrisebb információi szerint a férfi bérelt autójának GPS- adatai szerint Budapest és Veszprém között is járt a vizsgált időszakban, méghozzá

egy több tízezer hektáros erdős területen.

A Vác Online információ szerint a nyomozók úgy képzelik, a férfi elásta a prostituáltként dolgozó Novozánszki Fanni holttestét.