Berkecz Balázs vette föl Karácsony Gergely beszédét

2017.12.13. 10:31

Baloldali körökből úgy értesült az Origo, hogy Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja, a párt alelnöke vette föl Karácsony Gergely beszédét.

Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja, a párt alelnöke vette fel Karácsony Gergely beszédét - értesült baloldali körökből az Origo.   

Budapest, 2017. április 30. Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje (j) a PM tisztújító taggyűlésén a K11 Művészeti és Rendezvény Központban Budapesten 2017. április 30-án. Mögötte Szabó Zsolt, a PM dunaújvárosi önkormányzati képviselője. MTI Fotó: Marjai JánosForrás: MTI/Marjai János

"Alapvetően az az érzésem, hogy a f.szért hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0 százalékról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy főállásom, ami önmagában egy kib.szott politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok" - fogalmazott Karácsony a kiszivárgott hangfelvétel szerint. 

Keressük Berkeczet, ha reagál, megírjuk.