Megölt két hajléktalant, aztán lefeküdt aludni a kamasz

Reguly Antal tér, Tatabánya
Itt történt az első gyilkosság
Vágólapra másolva!
Különös kegyetlenséggel, több, védekezésre képtelen ember meggyilkolása miatt emeltek vádat azzal a fiatallal szemben, aki egy éjszaka alatt megölt két hajléktalan férfit Tatabányán áprilisban.
Vágólapra másolva!
Itt történt az első gyilkosság Forrás: Origo

A fiú a barátaival egy parkban töltötte az estét, majd éjszaka hazaindult. Útközben elsétált egy buszmegálló mellett, és észrevette, hogy az a hajléktalan férfi alszik a megállóban, akivel húsvétkor egy alkalmi munka miatt összevesztek.

Fel akarta kelteni a férfit, hogy beszéljen vele, de az elhajtotta. Ezen a fiatal annyira felháborodott, hogy

ököllel megütötte a hajléktalant, aki a földre a esett, majd többször megrúgta.

A tehetetlen férfitól támadója elvette a táskáját és a telefonját. A gyilkosság után a fiú hazament, leült a lakásukhoz tartozó lépcsőházban, mert nem mert bemenni.

Hajnalban elindult egy presszóhoz, ahol látta, hogy a kerthelyiségben is egy hajléktalan alszik egy padon. Felkeltette, és közölte vele, hogy magánterületen tartózkodik, el akarta küldeni.

A férfi ellenkezett, ezért a fiú kiráncigálta padok közül és többször ököllel megütötte, majd amikor a hajléktalan a földre esett, tovább folytatta, agyonverte.

A halott férfiról levette a cipőjét, amit utána lépcsőházukban felvett. Amikor hazaért evett, tévét nézett, végül lefeküdt aludni. Ahogy korábban megírtuk, otthon mintagyerek volt a kamasz, de állandóan az utcán lógott, és elképzelhető, hogy drogozott is. Részletes beismerő vallomást tett.