A biztonság lesz 2018 legfontosabb kérdése

teherautó, karácsonyi vásár, Berlin, merénylet, halálos merénylet
BERLIN, GERMANY - DECEMBER 20: Rescue workers tend to the area the morning after a lorry ploughed through a Christmas market on December 20, 2016 in Berlin, Germany. Several people have died while dozens have been injured as police investigate the attack at a market outside the Kaiser Wilhelm Memorial Church on the Kurfuerstendamm and whether it is linked to a terrorist plot. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Puskás Imre, a Fidesz szóvivője beszélt az európai helyzetről, de szóba került természetesen a 2018-as év, amikor is Magyarország választani fog.
Vágólapra másolva!

Puskás Imre a HETI TV Pirkadat című műsorában elmondta, a német és az osztrák lapokban megjelent véleményeket, mely szerint mindkét országban már kell értékelni a willkommenskulturt, már régóta hangoztatja a magyar kormány és a kormánypártok egyaránt, ma, visszatekintve az elmúlt két évre, meglátszik,

Németországban megváltozott az emberek véleménye.

Valóban eleinte volt egy befogadói attitűd, majd később számos problémával voltak kénytelenek szembesülni - mondta a Fidesz szóvivője Hozzátette, ennek a megváltozott véleménynek a lenyomatát lehetett látni a német választások eredményében is.

A jövő tavasszal megrendezésre kerülő magyarországi választással kapcsolatban Puskás Imre elmondta, előreláthatólag egy nagyon mocskolódó kampány lesz, amiben nem csak az ellenzék, az ellenzéki média, hanem

a Soros György által támogatott hazai és külföldi civil szervezetek is szerepet vállalnak,

a céljuk az, hogy 2018 tavaszán ne Orbán Viktor kormánya győzzön. A kormánypártok természetesen mindent megtesznek annak érdekében, hogy maradjon a jelenlegi nemzeti elkötelezettségű kormányzat, már csak a magyar emberek biztonsága miatt - mondta Puskás Imre.

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg.