Féltékenység miatt szúrhatta le szerelmét Szegeden Csanád

2018.01.03. 10:44

Ismerősei szerint féltékeny lehetett az a 29 éves, szerbiai magyar férfi, aki az év első napján végzett szerelmével Szegeden - tudta meg a Bors. A pár az első közös szilveszterét ünnepelte együtt.

A szegedi lakásban támadt rá

A 29 éves Cs. Csanád és K. Blanka Szerbiából jöttek át Magyarországra szilveszterezni. Az év utolsó napján még minden rendben volt köztük,

január 1-jén délben vesztek össze.

A Bors úgy tudja, hogy a szállásuk közelében, az utcán veszekedtek, és Csanád megvárta, amíg beértek a Szatymaz utcai lakásba, ott vette elő a kést, amivel megölte a nőt. 

CsanádForrás: Facebook

Ahogy korábban írtuk, a férfi először úgy gondolta, ezután magával is végez, öngyilkos lesz, de végül nem tudta megtenni. Kihívta a mentőt magához. Amikor megérkeztek, a lányon már nem lehetett segíteni. A napilap szerint a férfit a rendőrök találták meg a ház előtti padon.

Véres ruhában volt, és maga elé meredt.

A szegedi gyilkosság helyszíneForrás: Police.hu

Pár hónapja voltak együtt

Blanka tündéri lány volt, keményen tanult, és dolgozott is. Októberben jöttek össze Csanáddal, aki szintén errefelé élt, a lány nagyon boldog volt" - mesélte az áldozat egyik csantavéri ismerőse a Borsnak, és azt is elárulta, hogy a lány tavaly diplomázott mérnök-informatika szakon. 

Sosem gondoltam volna ezt erről a fiúról, sokkolt, amit tett. Normális srácnak ismertük meg, tehetős családdal, tisztességesen nevelték őt" - mondta ismerőse a gyilkosról, aki maga mondta el a rendőröknek, hogy megölte a szerelmét.

BlankaForrás: Facebook

Ismerőseik szerint

féltékenység állhat a gyilkosság hátterében. 
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a 29 éves férfi ellen gyilkosság megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.