Gázolt a 2-es metró

BKK-BKV 2-es metró ellenőr épület belső felirat FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY metró metróállomás SZEMÉLY utas
Budapest, 2013. április 14. A jegyeket és bérleteket ellenőrző személyzet fogadja az utasokat a BKK-BKV 2-es (kelet-nyugati) metró vonalának Batthyány téri állomásán, a mozgólépcsők előtt. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
Erős János, a BKK fődiszpécsere az MTI-nek elmondta: a baleset a Batthyány térnél történt. A körülményeket egyelőre vizsgálják.
Vágólapra másolva!

Friss: A BKK közleményében közölte: "a közlekedését érintő zavar véget ért, a következő néhány percben megnövekedett követési idő még előfordulhat".

Pótlóbusszal helyettesítették a 2-es metrót Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között- írta közösségi oldalán a BKK. Azóta kiderült, gázolás történt a vonalon.