A nagyszülőkhöz kerülhet a budapesti lövöldözésben meghalt nő kislánya

Budapest, 2018. január 7. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2018. január 7-én a XVII. kerületben az Újlak utcában, ahol lelőttek egy férfit. A gyilkosság után a 26 éves támadó a fegyverét maga ellen fordította, a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, ahol életét vesztette. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy nappal a rákoskeresztúri lövöldözés után meghalt az a fiatal nő, akit volt párja lőtt le szombaton. A gyilkosságnak rajta kívül még két áldozata van: a féltékeny lövöldöző és a nő párja. A nagyszülők azt mondták, szeretnék magukhoz venni az árván maradt kétéves kislányt.
Vágólapra másolva!

Olyan súlyos fejlövést kapott a 21 éves fiatal nő, hogy az orvosok hiába küzdöttek az életéért, már nem tudták megmenteni. Halálának hírét tegnap az Origo is megírta.

A nő édesanyja a Blikknek akkor nyilatkozott, amikor elindultak a kétéves gyerekért, Lauráért a Heim Pál Gyerekkórházba, ahol mostanáig vigyáztak rá. A nagyszülők azt mondták, szeretnék magukhoz venni a kislányt. Neki óriási szerencséje volt,

néhány centire kerülte el a gyilkos golyó.

– mondta a lapnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus.

A végzetes éjszakán

A fiatal anya volt párja féltékenységből lőtte le a 21 éves nőt és új barátját. Először a férfival végzett, majd a nőre lőtt, végül öngyilkos lett. A megtámadott nő szülei elmondták, hogy a gyerek apja Németországban él.