Véres ruhában sétálgatott a pásztói csecsemőgyilkos

Pásztó
Vágólapra másolva!
H. Mónika megölte az újszülött gyerekét, aztán véres ruhákban sétálgatott Pásztó utcáin. Egy volt kollégájának a lánya adott neki másik ruhát, ő pedig visszament az újévi buliba.
Vágólapra másolva!

Véres ruhában sétálgatott Pásztón az a nő, aki megszülte egészséges gyermekét, majd végzett vele és feldarabolta. A Blikk információi szerint ezt többen is látták, mégsem hívtak segítséget.

Forrás: F. Steinmetz Anikó

H. Mónika volt kollégájának a lánya is bajba kerülhet, mivel a gyilkos anya tőle kért váltóruhát. A kamasz lány beengedte a házba, és adott neki tiszta nadrágot.

Ebben ment vissza a barátnője házához, hogy együtt bulizzanak újév alkalmából.

Párja, aki akkor még nem tudott a gyilkosságról, később elment érte, és hazavitte.

A nadrágot felkínáló kamaszt a nyomozók több órán keresztül faggatták. Kollégánknak a helyszínen azt mondta a lány édesanyja, hogy a gyilkos azt mondta a lányának, hogy elesett, és azért véres a nadrágja. Mónika még az előzetes letartóztatása alatt is azt a nadrágot viselte, amit tőle kapott.

H. Mónika barátnője, Emese attól tart, hogy nem tud majd többet a barátnőjére nézni miután megtudta, hogy akkor szülte meg az utcán a gyerekét és ölte meg, amikor pár órára eltűnt az újévi buliról.

Ahogyan megírtuk, január elején egy anya megölte az újszülött gyerekét. A gyilkosság úgy derült ki, hogy egy kutya bevitte a gazdája házába a csecsemő levágott fejét. H. Mónika jelenleg őrizetben van.