Levizelték az eszméletlenre vert férfit

A kép illusztáció
Vágólapra másolva!
Két zalai férfi eszméletlenre verte és levizelte az áldozatát. Különös kegyetlenséggel elkövetett, súlyos testi sértés miatt börtönbe kerülhetnek a támadók.
Vágólapra másolva!

Két büntetett előéletű zalai férfi tavaly, június 22-én délután

egy muraszemenyei családi házban durván megvert

egy oda váratlanul betoppanó vendéget -írja a zaol.hu.

A két férfi közös ismerősük házában ivott, amikor megérkezett a vendég. A férfi észrevette, hogy régi haragosa is a házban tartózkodik, aki azonnal

rátámadt, amikor meglátta.

A vendég kimenekült a házból az utcára, de a két férfi utána eredt és fülénél fogva visszahúzta.

A kép illusztáció Forrás: Shutterstock

Miután beráncigálták a férfit a házba, egy szobába tuszkolták, ahol a haragosa megütötte, miközben a társa belülről kitámasztotta a szoba ajtaját, és nem engedte be a lakókat.

A megtámadott férfi az ütések és rúgások hatására elvesztette az eszméletét.

Ekkor támadói vízzel fellocsolták. Akkor sem hagyták abba, amikor a férfi magához tért. A vendéget a pajtába húzták, ahol folytatták azt, amit elkezdtek. Itt is ütötték, verték, rúgdosták. A férfi ismét elvesztette az eszméletét.

Ekkor támadója fölé magasodott és levizelte az öntudatlanul fekvő áldozatot,

amit társa mobiltelefonjával videóra vett. A megtámadott férfi orrcsontja, arccsontja, valamint négy bordája eltörött, sérülései súlyosak, nyolc napon túl gyógyultak.

A kép illusztáció Forrás: Shutterstock

A két férfira különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés miatt börtönbüntetés kiszabását kérte a Nagykanizsai Járási Ügyészség.