Pásztói csecsemőgyilkosság: patakba dobta a gyerek testét

2018.01.19. 12:05

Nem nagyon akar beszélni a pásztói asszony, akit azzal vádolnak, hogy szilveszter éjszaka szülés után megölte és feldarabolta a csecsemőjét. Korábban sírt a kihallgatásán, már nem sír, és újabb verzióval állt elő - írja a Bors.

H. Mónika utolsó vallomásában azt mondta, a patakba dobta a csecsemő holttestét - írja a Bors.

Forrás: F. Steinmetz Anikó

Nem ez volt a nő első verziója a gyilkosság éjszakájáról. Bár azt sosem tagadta, hogy szült, azt nem ismerte el, hogy ő gyilkolta meg a saját gyerekét.

Január elején még azzal védekezett, hogy az utcán hagyta a gyereket.

Később már azt mondta, hogy a patak partján, egy félreeső helyen maradt a teste. A helyiek is arról beszéltek az Origo tudósítójának, hogy a parton van a test nagy része, feldarabolva.

Szanaszét volt vagdosva. A nő kórházba került először, aztán letartóztatták a rendőrök"- mondta egy helyi nő. 

A gyilkosság úgy derült ki, hogy egy héttel az eset után egy kutya megtalálta és bevitte a csecsemő levágott fejét a gazdája házába.

Forrás: Police.hu

Nem nagyon akar beszélni, nehezen kommunikál és nagyon befelé forduló, nem nyílik meg"- mondta dr. Pongó Erik, a nő ügyvédje a Borsnak, és azt is hozzátette, hogy múltkori kihallgatását végigsírta, most már nem sír. Ahhoz, hogy a nyomozóknak közvetlen bizonyítékuk is legyen a gyilkos ellen, meg kellene találniuk a gyerek holttestét, ami egyelőre nem került elő.