A Soros-szervezetek magukra ismertek mint bevándorlást segítő tömörülések

2018.01.20. 11:55

A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy februárban terjessze a parlament elé a Stop Soros törvénycsomagot, hogy az Országgyűlés tárgyalni tudja - közölte Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő.

Budai Gyula azt mondta: még egy nap sem telt el a törvénycsomag társadalmi vitára bocsátása óta, de a Soros-szervezetek már támadják. Úgy fogalmazott: az kiabál, akinek a háza ég, valószínűleg a

Soros-szervezetek magukra ismertek mint bevándorlást szervező, migrációt segítő tömörülések.

A Stop Soros törvénycsomag ellen azok emelték fel elsőként a szavukat, akik támadják a kormány bevándorláspolitikáját, akik szervezik és elősegítik a migrációt, és akiket Soros György pénzel - jelentette ki Budai, megnevezve a Magyar Helsinki Bizottságot, az Amnesty Internationalt és a Társaság a Szabadságjogokért szervezetet.

Emlékeztetett arra is a politikus, hogy a Soros-szervezetek jelentették fel Magyarországot több alkalommal Brüsszelben,

ők azok, akik a kerítés és a magyar kormány bevándorláspolitikája miatt tüntetést szerveztek, ők azok, akik kezdettől fogva támadják a jogi határzárat, a tranzitzónákat, és a magyar határvédelmet, az ott szolgáló rendőröket.

Ők azok, akik támadták a kvótanépszavazást, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációt, akik Ahmed H. szabadon bocsátását követelik, s nyakig benne vannak a migránsbizniszben, s akik nem hajlandóak közölni, mekkora összeget kapnak külföldről - sorolta.

Ahmed H. Cipruson élő szír állampolgár az ellene tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépése és állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt indult per megismételt elsőfokú tárgyalásán a Szegedi Törvényszéken 2018. január 8-án.Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Megjegyezte: ezen szervezetek készítették elő a Magyarországot elítélő uniós parlamenti határozatot, Soros-jelentést is.
Budai azt is elmondta, hogy sajtótájékoztatójukon azt hazudták ezek a szervezetek, hogy a törvénycsomag valamennyi civil szervezetre vonatkozik, de ez nem igaz. A Stop Soros törvénycsomag kizárólag a bevándorlást szervező, finanszírozó, a migrációt elősegítő szervezetekre vonatkozik.

A törvénycsomag arról szól, Magyarország nem akar bevándorló ország lenni, nem akarnak befogadni migránsokat, nem engedik be a gazdasági és illegális bevándorlókat.

Kérdésre válaszolva a politikus a törvény alkalmazásáról, illetve arról, ha az érintett szervezetek nem regisztrálnának, azt mondta: a jogszabályok mindenkire vonatkoznak, azokat mindenkinek be kell tartania. Minden jogszabályban vannak szankciók, amelyek rögzítik, mi várható, ha valaki a törvényt nem tartja be - tette hozzá Budai Gyula.