Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2018.01.24. 17:24

A budaörsi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a vasárnapi halálos közúti balesettel kapcsolatban.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. január 21-én 6 óra 50 perckor a 10-es számú főút 27. kilométerszelvényében Piliscsaba felől Pilisjászfalu irányába közlekedő Skoda Felicia típusú személygépkocsi az úttesten megcsúszott, majd a jármű átsodródott a szembejövő forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Peugeot típusú személygépkocsival.

A Skoda vezetője a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Skoda sofőrje a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A rendőrség keresi a szemtanúkat.Forrás:www.police.hu

Az eljárás adatai szerint a baleset helyszínén megállt kettő, Budapest irányából érkező, jelenleg ismeretlen típusú és színű gépkocsi, amelyek a Skoda gépjármű után közlekedtek.

A két gépkocsi vezetői segítséget nyújtottak a baleset helyszínén, de a rendőrök kiérkezése előtt onnan távoztak, így kilétük jelenleg nem ismert a nyomozóhatóság előtt, tanúként kihallgatásuk azonban szükséges az eljárásban.

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fentiek szerint segítséget nyújtott a közlekedési balesetnél, de elment a helyszínről a rendőri intézkedés előtt, vagy a balesettel összefüggésben egyébb információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy hívja a 06 23 505 400-as telefonszámot, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.