Szebeni István Galyatetőn járt, Magyarország legmagasabban levő szállodájában, és annyira jól érezte magát, hogy szinte alig akart visszatérni a megszokott hétköznapokhoz. A műsorvezető életében először kipróbálta a halpedikűrt, bár a halak nevét nem tudta megjegyezni.

A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig egy vlogon keresztül számol be. Elsőként Magyarország legmagasabban fekvő szállodáját látogatta meg Galyatetőn, az ott szerzett tapasztalatairól mesélt videójában.

Szebeni István nem félt egy szál fürdőnadrágban kimenni a nagy hidegbe, hogy kipróbálhassa a szálloda kültéri pezsgőmedencéjét, emellett egy sportmasszázson is részt vett, valamint életében először kipróbálta a halpedikűrt is. A legjobban talán mégis a szállodában található kandallók varázsolták el, ugyanis elmondása szerint mivel vidéken nőtt fel, elég a kandalló illatát megéreznie és visszatér a gyerekkora.

Az emberek szerintem tényleg vágynak a nyugalomra, a stresszmentes percekre, órákra, hogy csak egy kicsit ne csörögjön a telefon, csak egy kicsit ne szóljanak hozzám, csak egy kicsit ne kelljen e-mailt olvasni. Fontos, hogy megéljük a pillanatot. - mondta a műsorvezető, és hozzátette, ilyenkor az embernek nincs is kedve visszatérni a dolgos hétköznapokhoz. 

Szebeni István élményeit  YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.