Csúfolódtak a kislánnyal, ezért az apja megkereste a diáktársait. Nem azonnal a szülőkhöz vagy a tanárokhoz fordult, hanem a gyerekeket akarta kérdőre vonni. Az egyik gúnyolódó lányt annyira összerugdosta, hogy eltört a bordája – derítette ki a Tv2 hírműsora, a Tények.

Éppen a turai iskola igazgatóját mentek kihallgatni a rendőrök még csütörtökön, amikor a Tények stábja a helyszínen járt. A hetedik és nyolcadik osztályos lányok elmesélték, hogyan támadt rájuk a dühöngő apa.

Egyiküknek kiszaggatta a haját, és a bordái is összezúzódtak, barátnőjének pedig a dulakodásban a kabátja szakadt el. A lányok tagadják, hogy csúfolódtak. Szüleik azt mondták,

a verekedő férfi megfenyegette őket, az igazgató pedig tudott a férfi kirohanásáról, mert a történtek után személyesen ment el hozzá, hogy bevallja, mi történt.

A Tényeknek az Emberi Erőforrások Minisztériuma azt mondta, mivel az eset iskolán kívül történt, az iskola nem tudja vállalni a felelősséget. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást garázdaság ügyében.