Egy este, három elkövető, négy bűncselekmény

Vágólapra másolva!
A rendőrök őrizetbe vettek három oszlári fiatalt, akik egy este megrongáltak egy nyilvános telefont, betörtek egy egyházi ingatlanba, továbbá egy lakásba és feltörtek egy autót – olvasható a Rendőrség honlapján.
Vágólapra másolva!

Vasárnap reggelre Oszláron megrongáltak egy nyilvános telefont, betörtek egy egyházi ingatlanba, továbbá egy lakásba, ahonnan egy autót is elloptak, illetve Tiszaújvárosban egy parkoló kocsit is feltörtek.

A rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták a tolvajokat, egy 20 éves helyi fiatalembert és két fiatalkorú társát. Bevallották, hogy Oszláron a telefonból pénzérméket akartak ellopni, majd egy egyházi épületbe törtek be, de itt nem találtak olyan értéket, amit elvittek volna, ezért továbbálltak. Ezek után egy lakatlan házba törtek be, ahonnan szerszámokat loptak el, majd az udvaron parkoló autót beindítva Tiszaújvárosba utaztak, ahol egy másik kocsit törtek fel és kivettek belőle egy táskát, amelyben különféle személyes iratok voltak. Ezt követően visszatértek Oszlárra és az ellopott autót a város külterületén hagyták.

A nyomozók mindhárom fiatalt őrizetbe vették.