186 millió forintot gyűjtött eddig a Fidesz

Vágólapra másolva!
Eddig 186 millió forintot küldtek a Fidesz támogatói a Soros-terv elleni harchoz – mondta a Magyar Időknek Hidvéghi Balázs. A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója közölte: több tízezer, adományozásra kérő levelet küldött ki a párt január 2-a óta, amire eddig több mint 36 ezren válaszoltak.
Vágólapra másolva!

Az akcióban átlagosan ötezer forintot küldtek támogatóink, főleg mikroadományokról beszélhetünk tehát, amit ezúton is szeretnénk megköszönni – mondta Hídvéghi Balázs, a Magyar Időknek. Megjegyezte: a Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel, ami egyben fontos visszajelzés is a pártot támogatók részéről.

A befolyó összeg felhasználásáról elmondta: felvilágosítóanyagokat, plakátokat készítenek belőle a kormánypártok előtt álló feladatokhoz. Az akció nyitott, terveink szerint még fogunk élni ezzel a lehetőséggel a következő hetek folyamán, vagyis újabb levelek kiküldésére is sor kerülhet – hívta fel rá a figyelmet.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke korábban is kért támogatást a kormánypárti szimpatizánsoktól. 2014-ben a rezsicsökkentést, a bankok elszámoltatását és a Brüsszel elleni harcot támogathatták a levelet kézhez kapók.