"Egy igazi csoda volt" - döbbenten siratják barátai a szépségkirálynőt

2018.01.30. 18:15

Kollár Katalin halálát a férje hozta nyilvánosságra hétfőn. A szépségkirálynőnél két éve vettek észre rosszindulatú daganatot a bal mellében, majd kiderült, hogy több áttéte is van. A barátai szerint felfoghatatlan, ami Katalinnal történt- írja a Ripost.

Répás Lajos, a Miss Hungary szervezője megtört és nagyon sajnálja Katalint.

Sajnos, elvesztettük. Nagyon nehéz erről beszélni. Egy igazi csoda volt, amellett, hogy elképesztően gyönyörű volt, több nyelven beszélt és fantasztikusan táncolt. Nagyon sajnálom a férjét. Egy csoda volt a kapcsolatuk, neki most borzasztó nehéz lehet. Nagyon sok szépségkirálynőt ismertem, de csak Katáék esküvőjére mentem el. Nem minden királynőmért sírnék, de érte igen- mondta a Ripostnak.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Katalin Kasuba L. Szilárddal együtt vezette a 2016-os szépségversenyt, ő is összetört a hír hallatán.

Amikor meghallottam, lefagytam. Benne van a száma a telefonomban, és nem hiszem el, hogy többé nem hívhatom fel. A legkedvesebb ember volt, akit ismertem, az egész lényéből áradt a pozitív energia. Az az elképesztő, hogy amikor utoljára találkoztunk 2016-ban, úgy tűnt, jobban van, azt hittem, az ő útja már csak a boldogság felé haladhat- mondta a műsorvezető.

Az utóbbi időben nem találkoztunk, és azt láttam a közösségi oldalain, hogy utazik, és hogy minden rendben. Villámcsapásként ért a hír, felfoghatatlan, hogy nincs többé- mondta a Blikknek Kocsis Korinna szépségkirálynő.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Koller Katalin 2007-ben nyerte meg a Miss Hungary szépségversenyt. Ahogyan azt az Origo  korábban megírta, Katalin szervezetében két éve rosszindulatú daganatot találtak. Az orvosok lemondtak róla, de ő küzdött a betegég ellen. Az utolsó három CT- vizsgálata negatív lett, a gyilkos kór mégis kiújult nála és legyőzte a szépségkirálynőt. Halálát a férje hozta nyilvánosságra hétfőn.