Soros György és az ellenzék lebontaná a kerítést

Vágólapra másolva!
Plakátkampányt indít a Fidesz Soros György és az ellenzék terveiről. Az bevándorláspárti tőzsdespekuláns szövetségesei az ellenzéki pártok, és közösen bontanák le a kerítést - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs bemutatta a Fidesz legújabb plakátját, aminek a közepén Soros György látható. Soros legutóbb épp a múlt héten Davosból üzent hadat Magyarországnak.

Soros György bejelentette, hogy részt fog venni a magyar választási kampányban, célja évente egymillió bevándorló betelepítése Afrikából és a Közel-Keletről,

a határzár lebontása és az, hogy Magyarország is bevándorlóország legyen - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Mindebben szövetségesei a magyar ellenzéki pártok vezetői: Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette az országot, Vona Gábor, aki a hatalomért és a pénzért mindenre képes, a már ki tudja hány pártot megjárt köpönyegforgató Karácsony Gergely, és a kiábrándítóan baloldalivá vált Szél Bernadett - mondta Hidvéghi Balázs.

A kommunikációs igazgató elmondta, az ellenzéki vezetők mindennap egymás torkának esnek, és egy kanál vízben meg tudnák egymást fojtani. Egy dologban azonban egyetértenek: nekik Soros és Brüsszel akarata az első.

Ezért hiába látszanak reménytelenül bénának, mégis veszélyesek - mondta a politikus. Erre a veszélyre hívja fel mostantól a figyelmet a Fidesz. Nekünk Magyarország az első, ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megakadályozzuk a Soros-tervet. Magyarországot pedig megőrizzük magyar országnak - zárta a politikus.