Gyurcsány a Rothschild palotában rejtette el a vagyonát

Gyurcsány Ferenc 2017. május 1. DK
Vágólapra másolva!
Gyurcsány feltartotta a kezét, és beismerte, hogy vagyona nagy részét a bécsi Rothschild palotában tartja. Itt székel ugyanis az osztrák milliárdosok kedvenc luxusbankja, a Schoeller-bankház.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, Gyurcsány Ferenc valótlan vagyonnyilatkozatot adott le az Országgyűlésnek, ugyanis elfelejtett abban megemlíteni több mint 150 millió forintot, amit egy osztrák bankszámlán tart.

Itt a Rothschildok palotájában őrzik Gyurcsány vagyonát Forrás: Ripost

A Ripost kiderítette, hogy az ominózus bank történetesen a Rothschildok ősi bécsi palotájában található. Ez a milliárdosok "csúcsbankja". Bécsben köztudomású sok offshore tulajdonos ügyeskedő is itt tartja a pénzét. Süppedő szőnyegek, egy palota minden csillogása és kényelme, no és a diszkréció ígérete jár a kétes pénzek gazdáinak.

Miért is annyira fontos a Schoeller Bank, a Rothschild palota nyújtotta diszkréció a DK elnökének? Titkos, rejtegetni való, netán törvénytelen forrásokból származó összegek parkolnak a bécsi luxusbankban, vagy ha nem, akkor miért hallgatott minderről Gyurcsány Ferenc?