Gyurcsány feltartotta a kezét, és beismerte, hogy vagyona nagy részét a bécsi Rothschild palotában tartja. Itt székel ugyanis az osztrák milliárdosok kedvenc luxusbankja, a Schoeller-bankház.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gyurcsány Ferenc valótlan vagyonnyilatkozatot adott le az Országgyűlésnek, ugyanis elfelejtett abban megemlíteni több mint 150 millió forintot, amit egy osztrák bankszámlán tart.  

Itt a Rothschildok palotájában őrzik Gyurcsány vagyonátForrás: Ripost

A Ripost kiderítette, hogy az ominózus bank történetesen a Rothschildok ősi bécsi palotájában található. Ez a milliárdosok "csúcsbankja". Bécsben köztudomású sok offshore tulajdonos ügyeskedő is itt tartja a pénzét. Süppedő szőnyegek, egy palota minden csillogása és kényelme, no és a diszkréció ígérete jár a kétes pénzek gazdáinak. 

A közvéleményt most az új Gyurcsány-botrány kapcsán elsősorban az érdekli, hogy miért viszi a vagyonát egy magyar politikus az osztrák milliárdosok kedvenc bankjába, elrejteni a kíváncsi szemek elől? Miért is annyira fontos a Schoeller Bank, a Rothschild palota nyújtotta diszkréció a DK elnökének? Titkos, rejtegetni való, netán törvénytelen forrásokból származó összegek parkolnak a bécsi luxusbankban, vagy ha nem, akkor miért hallgatott minderről Gyurcsány Ferenc?