Három lopás egy éjszaka alatt

Vágólapra másolva!
Vendéglőbe tört be és parkoló autókból is lopott egy férfi Battonyán. 
Vágólapra másolva!

A gázpalackot és a fúrógépet is elvitte az a férfi, aki betört egy vendéglőbe január 31-éről február 1-jére virradó éjjel Battonyán. A bűncselekményről érkezett bejelentés után a rendőrök négy órán belül elfogták a gyanúsítottat.

A 38 éves D. Tibor átmászott az épület körüli kerítésen, majd befeszítette a vendéglő egyik ajtaját. Bentről élelmiszereket, pénzt, utalványt vitt el, az udvarról pedig egy gázpalackot és egy fúrógépet is ellopott.

Miközben hazafelé gyalogolt, két nyitva hagyott, parkoló autóból is lopott. Az egyikből egy kézitáskát, amelyben benne voltak a tulajdonos iratai, és az autó forgalmi engedélye. A másik kocsi csomagtartójából egy hangszórót vett ki a hozzá tartozó erősítővel.

A rendőrök munkáját nyomkövető kutya segítette, a battonyai férfit lakásán fogták el. A nála tartott házkutatáskor a lopott dolgok többségét a nyomozók megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak. A 38 éves D. Tibor ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.