Foglyul ejtették egy kutyagyilkosság miatt Szigetváron

Vágólapra másolva!
Egy somogyapáti férfi tegnap délután berohant a Szigetvári Rendőrkapitányságra, hogy segítséget kérjen. Egy férfi és egy nő bezárta őt lakásukba, többször megütötték és késsel fenyegették, követelve, hogy vallja be: az ő lakótársa ölte meg kutyájukat. A férfinek végül sikerült elmenekülnie, a házaspárt pedig három órán belül elfogták a rendőrök.
Vágólapra másolva!

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy délután megjelent nála egy házaspár. Szigetvárra csalták: azt mondták, hogy fizetnek neki, ha segít a tűzifájukat felhordani a lakásukba- olvasható a police.hu oldalán.

Forrás: police.hu

Miután a férfi belépett a lakásba, bezárták mögötte az ajtót, és leültették.

A házaspár férfi tagja többször megütötte, aztán egy késsel arra kényszerítette, vallja be, hogy kutyájukat az ő lakótársa kínozta halálra.

Ezután autóval egy bolthoz vitték, ahol követelték tőle, hogy az ottt dolgozó állatvédő előtt is ismerje be mit tett a lakótársa. A férfi a boltban félrelökte a nőt, és kiszaladt az utcára. A házaspár üldözőbe vette, de végül sikerült elmenekülnie. A rendőrkapitányságig futott, ahol mindent elmondott.

Három órán belül, a lakásukon elfogták a 29 éves szigetvári férfit és 32 éves feleségét, majd kihallgatták őket.

Ellenük felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése miatt nyomoz a Szigetvári rendőrkapitányság. A férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.