Nevetségessé vált a Soros-féle Amnesty International tüntetése

Vágólapra másolva!
Az Amnesty International hétfő estére tüntetést szervezetett a Stop Soros-törvénycsomag ellen a londoni magyar nagykövetség elé. A siker azonban úgy tűnik elmaradt, mivel csupán néhány ember gyűlt össze a külképviselet épülete elé, és fejezte ki támogatását a sorosista szervezet tiltakozása mellett. Az Amnesty képviselőjének némi ellentmondásba is sikerült belekeverednie, hiszen kijelentette, hogy nem ők szervezik és támogatják a bevándorlást, mégis tiltakoznak a Stop Soros-törvénycsomag ellen, amely viszont csak a bevándorlást támogató, külföldről pénzelt szervezetekre vonatkozik majd a tervezet szerint.
Vágólapra másolva!

Ulrike Schmidt kijelentette: az Amnesty International megdöbbentőnek tartja azokat a vádakat, amelyek szerint magyarországi szervezete és más civil szerveződések, köztük a Helsinki Bizottság szervezi és támogatja az illegális bevándorlást.

"Tömegdemonstráció" Londonban Forrás: Pesti Srácok

Az Amnesty International kelet-európai koordinátora szerint ez "nyilvánvalóan nem igaz".

Tegyük azért hozzá, hogy az AI képviselője persze nem mondta el, hogy mivel kívánja megcáfolni a fenti állítást,

Illetve azt sem fejtette ki, hogy miért jelent problémát számukra a törvényjavaslat, ha igaz az állítása és valóban nem ők segítik a bevándorlást. A javaslat lényege, ugyanis, hogy a tömeges migrációt propagáló, külföldről támogatott szervezeteknek regisztrálniuk kell magukat, tevékenységükről nyilvánosan számot kell adniuk.

Ezen szervezeteknek illetéket kell fizetniük, amely bevételt az állam határvédelemre fordítja majd.
A tegnapi demonstráció arra mindenesetre jó volt, hogy Soros helyi katonái nevetségessé tegyék magukat és igazolják azt, hogy „áldásos" tevékenységük nyilvános féltése, nem sok érdeklődésre tart már számot Londonban sem.