Megmondták a prostituáltnak, hogy milyen szolgáltatásra mennyi idő van

Vágólapra másolva!
Közel nyolcvanmillió forintot keresett egy banda azzal, hogy lányokat futtatott Németországban. Legalább 12 lányt, de lehet, hogy ennél is többet. Pontosan megmondtak nekik mindent, hogy hová kell állniuk, és miért, mennyit kell kérniük, de még azt is, hogy egy-egy szolgáltatásra mennyi időt szánhatnak.
Vágólapra másolva!

Az ügy I. rendű vádlottját a bíróság

erőszakos bűncselekményei miatt korábban több év börtönre ítélte, és kitiltotta Jász-Nagykun-Szolnok megyéből.

A férfi ezért, miután szabadult, családjával a Heves megyei Átányba költözött, ahol azonban ott folytatta, ahol korábban abbahagyta. Ekkor ismerkedett meg ő és testvére, egy Berlinben élő nővel, aki ott dolgozott prostituáltként. Együtt találták ki, hogy magyar nőket fognak futtatni Németországban.

Ezért Magyarországon legalább tizenkét lányt szerveztek be, és ki is vitték őket.

A két férfi kint megszabta nekik, hogy az adott utcaszakaszra hol, mikor álljanak ki, milyen szolgáltatásért, mennyi pénzt kérjenek, sőt még azt is, hogy az egyes szolgáltatásokra mennyi időt szánjanak.

A napi bevételükből úgynevezett leadót fizetettek velük. Egy 36 éves férfinek az volt a feladata, hogy a napi teendőket elvégezze, főzzön, takarításon, a lányokat kiszolgálja.

A banda ezzel összesen 225.000 eurót keresett.

A banda vezetője, többek között ebből vette meg az átányi házát, ahogy több nagy értékű luxusautót is. A legtöbb dolgot azonban valószínűleg nem tarthatja meg, ugyanis az ügyészség azt kérte, hogy a férfi, illetve több társának a vagyonát kobozzák el.