Trükközik Vivien gyilkosa: kidobta az ügyvédjét

2018.02.07. 13:58

Ahogy elkezdődött a második tárgyalása a népligeti gyilkossággal vádolt K. Bálintnak, szinte azonnal véget is ért, mert a férfi az első percekben kirúgta az ügyvédjét- írja a Bors.

K. Bálint már az első tárgyalásán meglepetést okozott, amikor a már többször is beismert gyilkosságot letagadta, és az egyik barátjára kente Vivien megölését. A mai, második tárgyaláson kijelentette, hogy megvonja bizalmát az ügyvédjétől, és másik védőt kér. A férfinak péntekig kell megneveznie az új ügyvédjét- írja a Bors.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A tárgyaláson K. Bálint szüleit hallgatták volna meg. Károlyt és Ágnest már az előző tárgyalásra is beidézték tanúként, de az elhúzódott, így nem kerültek sorra. Most is hiába érkeztek meg a bíróságra, fiuk bejelentése után a tárgyalást berekesztették.

Ahogy azt korábban az Origo megírta, M. Vivien 2016. március 4-én tűnt el, miután kijött egy népligeti szórakozóhelyről. A holttestét pár nap múlva találták meg egy Kakucshoz közeli erdőben. A gyilkossággal K. Bálintot vádolják. A nyomozók szerint aznap ő ment a lányért kocsival, és nem értek haza.

A település előtt Bálint egy vadásztőrrel halálra szurkálta a lányt.

Kiderült, hogy a férfi szerelmes volt Vivienbe, amit a lány nem viszonzott.