Alig tudott kimászni az ágyból a műsorvezető

2018.02.08. 10:09

Szebeni István kellemesen érezte magát Hajdúszoboszlón, egy hatalmas lakosztályban, saját szaunával és jakuzzival, ám nem várt meglepetés fogadta. Úgy döntött, lepihen egy kicsit, de ami ezután történt, arra ő sem számított. Alig bírt felkelni az ágyból.

A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Most visszatért a gyökereihez és Hajdúszoboszló egyik leghíresebb wellness szállodájában töltött egy kis időt, az ott szerzett tapasztalatairól pedig vlogjában mesél.

A szálloda lakosztálya is sokkolta a műsorvezetőt, hiszen hatalmas volt; saját szauna, jakuzzi és egy hatalmas erkély is tartozott a szobához, és még valami, amire egyáltalán nem számított.

Gondoltam megpihenek és ledőlök a franciaágyra, na, ekkor jött az igazi meglepetés... Hanyag eleganciával vetettem magam az ágyra, ami kecsesen megmozdult alattam. Vízágy – jött a felismerés és milyen kényelmes. Elszenderedtem egy kicsit, amikor felébredtem és szerettem volna felpattanva indulni a wellness felé az ágy foglya lettem. Inkább marasztalt, mint megindított. Bevallom nem egyszerű róla felkelni, de annál pihentetőbb érzés rajta feküdni. A római istenek is csak csettintettek volna....

- mesélte a műsorvezető.

A videóból az is kiderül, hogy a műsorvezető remekül biliárdozik és dartsozik, valamint az édes perceket sem veti meg.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.