Szél Bernadett a Soros-hálózat zsebében vergődik

2018.02.08. 09:36

A Fidesz és a KDNP képviselői nem vesznek részt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának csütörtöki ülésén, mert szerintük Szél Bernadett, az LMP társelnöke újabb bizonyítékát adta annak, hogy a Soros-hálózat zsebében van.

A Fidesz-KDNP nem engedi, hogy „az ellenzék már a nemzetbiztonsági bizottságot is a Soros-terv támogatására, végrehajtására használja, már enélkül is óriási a nyomás Magyarországon, hogy engedje be a migránsokat és bontsa le a határzárat”. Soros ugyan még nem, de az emberei már a nemzetbiztonsági bizottságban ülnek – közölte a Fidesz-KDNP.

Szél Bernadett a nemzetbiztonsági bizottság tagjaként azt kezdeményezte, hogy a testület decemberi ülésén a titkosszolgálatok által részben bemutatott Soros-hálózatról szóló jelentést és dokumentumokat teljes terjedelmükben adják ki neki. A titkosszolgálatok ezt nemzetbiztonsági okok miatt elutasították,de Szél Bernadett most Molnár Zsolton, a bizottság szocialista elnökén keresztül próbálkozik. 

Szél Bernadett Soros György zsebében vanForrás: MTI/Kovács Attila

A kormánypártok felháborítónak és megengedhetetlennek tartják, hogy Szél Bernadett visszaélhessen nemzetbiztonsági bizottsági tagságával, hiszen nem lehet tudni, hogy a megszerzett, a Soros-hálózatról szóló titkosszolgálati dokumentumokat és bizalmas információkat mire akarja felhasználni. „Egyre több a jel, hogy az LMP és Szél Bernadett - aki köztudottan maga is egy migránspárti Soros-szervezetnél dolgozott - nemzetbiztonsági kockázat, mert idegen érdekeket szolgálnak az Országgyűlés legfontosabb bizottságában is.” 

A bizottság ismételt összehívását Molnár Zsolt kezdeményezte január végén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK