Megverte, és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyereke édesanyját Juhász Péter, az Együtt elnöke. Mindez abban a peranyagban szerepel, amely a II-III. kerületi bíróságon van, erről a Bors írt. A bírósághoz Juhász volt párja fordult.

Másfél évvel ezelőtt, 2016 szeptemberében Juhász Péter és élettársa kilenc év együttélés után szakítottak. A hírt maga a politikus jelentette be a Facebook-oldalán. Az indok az volt, hogy a politikai csaták felőrölték a kapcsolatot. Ezért aztán elköltözött három gyerekétől és azok édesanyjától, magára hagyva ezzel a nőt. Juhásznak 2017 májusában már új párja volt, míg egykori élettársa a három közös gyerekkel külföldre költözött, hogy új életet kezdjen.

Juhász Péter egy decemberi sajtótájékoztatónForrás: Csudai Sándor - Origo

A kapcsolatuk a szakítás után annyira megromlott, hogy már szóba sem állnak egymással, ráadásul, amikor 2016 végén karácsonyra a nő a három gyerekkel hazalátogatott, a bíróságra becsatolt iratok szerint az Együtt politikusa

napokra bezárta volt élettársát 

annak lakásába azzal az indokkal, hogy meg kell beszélniük az életüket. Közben nyugtatókkal begyógyszerezte az asszonyt, sőt meg is verte, amikor a gyerekek anyja nem tudott/akart neki elszámolni az idejével, illetve nem volt neki hajlandó rátenni a kezét az ujjlenyomat-olvasóval működő telefonra, írja  Bors.

A történtek után Juhász volt élettársa idegileg összeomlott, fizikailag szinte a végtelenségig legyengült. A baráti támogatásnak köszönhetően a politikus egykori élettársa a lap szerint mára megerősödött, és mindent megtesz azért, hogy három gyerekének megfelelő lelki és anyagi hátteret biztosítson.