Kilépési papírjaival érkezhetett a győri E.ON-hoz a gyilkos, a portás nem gondolhatta, valójában mire készül - írja a Bors.

Kollégái gyászolják az E.ON igazgatóhelyettesét, akit múlt héten meggyilkoltak. S. Zsolt családja összetört a gyásztól.
A felesége az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy Zsolt túléli. Feldolgozhatatlan tragédia ez nemcsak nekik, de a közösségnek is. Zsoltékat mindenki kedvelte, gyönyörűen nevelték a fiúkat a feleségével. Nem tudom, mi lesz velük- mondta a család egyik ismerőse a Borsnak.

Az özvegy valószínűleg perelni sem tud majd. Hiába a munkahelyen történt a tragédia, ilyen eseménnyel nem kellett a munkáltatónak számolnia, ennél fogva nem is volt elhárítható- mondta a lapnak dr. Kosdi Kornél szakjogász. Csak akkor kaphat a család anyagi segítséget, ha ezt az E.ON felajánlja.

Kiderült, hogy a gyilkos már jó ideje a cégnél dolgozott mint sofőr, de a támadás előtt pár nappal kirúgták. Több évtizede sofőrként dolgozott, korábban nem volt gond vele. Most azonban azt beszélik, hogy nemrég lopáson kapták, a kocsikból csapolt le benzint, ezért rúgták ki. A gyilkosság napján a papírjaiért jött vissza. Sokkolt minket ez az egész- mondta a férfi egyik ismerőse.

A telephely szigorúan őrzött terület, a sofőr azért nem kelthetett feltűnést, mert aznap a kilépési papírjaiért érkezett.

Ahogy azt korábban megírtuk, a támadó nem S. Zsoltot akarta megölni, hanem az E.ON igazgatóját. Az igazgatóhelyettes próbálta feltartóztatni a férfit, aki nyolcszor megszúrta S. Zsoltot, majd kiugrott az ablakon. Az orvosok órákon keresztül próbálták megmenteni az igazgatóhelyettes életét, de belehalt a sérüléseibe, akárcsak a támadója.