Az ENSZ tervezetében visszaköszönnek a Soros-terv mondatai

2018.02.14. 09:36

A Fidesz-KDNP szerdán kezdődő frakcióülésén a fő téma a Stop Soros törvénycsomag lesz, meg mellette a migráció kérdése, hiszen ez folyamatosan egy nagy feladat előttünk - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője a Heti TV Pirkadat című műsorában. 

Visegrádon lesz a frakcióülés, ami kétnapos lesz, szerda este Orbán Viktor miniszterelnök tart egy évadnyitó előadást, majd egy zárt üléssel folytatódik az ülés - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője. Az nyilvánvaló, hogy a fő téma a Stop Soros törvénycsomag lesz, meg mellette a migráció kérdése, hiszen ez folyamatosan egy nagy feladat előttünk - tette hozzá. A frakcióülés csütörtök délig tart, utána meg a két frakcióvezető tart majd egy sajtótájékoztatót, majd a következő hét hétfőjén már ülésezik a Parlament.

Halász János arról is beszélt, hogy az ENSZ közzétett egy anyagot, amiben irányelvek vannak, ezeket az év végéig szeretnék lezárni, minden tagállam, így Magyarország is vizsgálja ezt. Mi már az első megközelítésben is aggasztónak ítéltük ezt az egészet, visszaköszönnek a Soros-terv mondatai, az a szemlélet, amit mi nem tudunk elfogadni, mint például, hogy a migráció jó dolog, az illegális migrációt érdemes elfogadni, bevonva civil szervezeteket ennek a folyamatnak a segítésébe. Alaposan átolvassuk, majd a kormány is megtárgyalja, utána lesz döntés róla - mondta Halász.

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg.