Az ENSZ tervezetében visszaköszönnek a Soros-terv mondatai

SOROS, György; Bolton, Tamiko; alapítás cégvezető CSELEKVÉS Foglalkozás házaspár megalapítás SZEMÉLY tapsol üzletember
Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke és a felesége, Tamiko az Európai Roma Művészeti és Kulturális Intézet megalapításának alkalmából rendezett berlini ünnepségen 2017. június 8-án
Vágólapra másolva!
A Fidesz-KDNP szerdán kezdődő frakcióülésén a fő téma a Stop Soros törvénycsomag lesz, meg mellette a migráció kérdése, hiszen ez folyamatosan egy nagy feladat előttünk - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője a Heti TV Pirkadat című műsorában. 
Vágólapra másolva!

Visegrádon lesz a frakcióülés, ami kétnapos lesz, szerda este Orbán Viktor miniszterelnök tart egy évadnyitó előadást, majd egy zárt üléssel folytatódik az ülés - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője. Az nyilvánvaló, hogy a fő téma a Stop Soros törvénycsomag lesz, meg mellette a migráció kérdése, hiszen ez folyamatosan egy nagy feladat előttünk - tette hozzá. A frakcióülés csütörtök délig tart, utána meg a két frakcióvezető tart majd egy sajtótájékoztatót, majd a következő hét hétfőjén már ülésezik a Parlament.

Halász János arról is beszélt, hogy az ENSZ közzétett egy anyagot, amiben irányelvek vannak, ezeket az év végéig szeretnék lezárni, minden tagállam, így Magyarország is vizsgálja ezt.

Alaposan átolvassuk, majd a kormány is megtárgyalja, utána lesz döntés róla - mondta Halász.