Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Felvételi 2018

Megduplázódott a kereskedelem és marketing szakra jelentkezők száma. Mivel foglalkozik valójában egy kereskedelem és marketing szakon végzett pályakezdő? Mennyi a kezdőbére? És mi a különbség két eltérő intézmény azonos képzése között?

Időjárás

Szerdán erősen felhős, keleten borult marad az ég. A Dunántúlon már csak elszórtan, keleten még több helyen lehet csapadék: eső, havas eső, hó egyaránt. Reggel -1, délután +3 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön tovább csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Említésre érdemes csapadék már nem lesz. Reggel -6 és -1, délután +1 és +6 fok valószínű.

Pénteken változóan felhős, nagyrészt napos idő lesz. Elvétve alakul ki zápor. +5 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Szombaton a kezdeti derűsebb időt felhősödés követi, de csapadék estig nem fordul elő. Reggel gyengén fagyni fog, délutánra +6 fok köré melegszik a levegő.

Vasárnap erősen felhős idő lesz, csak késő délutántól szakadozik a felhőzet. Kisebb eső, zápor, a hegyekben havas eső kialakulhat. 2-7 fok ígérkezik.

Boldog névnapot!

Február 14. az év 45. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 320 nap van hátra.

Ma a Bálintokat és Valentinokat köszöntjük.

A Bálint a latin Valentinus családnévből származó férfinév. A Valentinus alapszava, a valens jelentése erős, egészséges. Női párja a Valentina.

Valentin: a név latin eredetijéhez közel álló alak.

Heti mozipremier

  • Fekete Párduc
  • Ősember - Kicsi az ős, de hős!
  • Valami Amerika 3
  • Foxtrott
  • The Workshop