Szebeni István egy ideje rendszeresen visszalátogat Hajdúszoboszlóra, hogy kedvenc wellness szállodáit tesztelje, ám ezúttal nagyon hiányzott neki felesége és a kisfia, Patrik. Hihetetlen élményben volt része a műsorvezetőnek, amit szeretett volna családjával is megosztani.

A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ezúttal is Hajdúszoboszlón járt, az ott szerzett tapasztalatairól pedig vlogjában mesél.

Szebeni István szerint kisfia is nagyon élvezte volna a fürdőtForrás: Origo

A műsorvezető ezúttal egy igazán családbarát szállodában járt, amelyhez Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma tartozik, mégsem tudta teljesen elengedni magát, hiszen családja nélkül utazott.

Tényleg olyan, amilyennek mondják. Óriási, élményt adó és persze minden szegletében családbarát. Ekkor belém hasított az érzés, hogy de jó lenne mindezt a kisfiammal és a feleségemmel felfedezni. Patrik biztos imádná a dinókat, teknősöket és minden kis élőlényt, amivel elvarázsolják a legkisebbeket. - mondta a műsorvezető.

Egy expresszvonat vagonjában szaunázni, miért is ne?Forrás: Origo

Azt már megszokhattuk Szebeni Istvántól, hogy igyekszik olyan dolgokat is kipróbálni, amelyeket eddig soha, de ez alkalommal inába szállt a bátorság.

Eddig minden szállodában találtam olyat, amit még nem próbáltam. Itt a szörfözés volt az, ami a maga vizes élményével kipróbálásra sarkallt. Próbáltam erőt venni magamon és deszkára pattanni, de talán nem voltam olyan bátor, vagy éppen a bátraktól ijedtem meg. – vallotta be Szebeni István.

A videóból mindemellett az is kiderül, hogyan lehetséges egy expresszvonat vagonjában szaunázni és maximálisan feltöltődni.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.