Ekkora tahóságot még nem látott!

2018.02.14. 15:39

Egy orvosi rendelőbe risztották a mentőket, miután csak egy kapu bejáróba tudtak megállni, egy felháborodott autós közvetlenül mögöttük állt meg, hogy a mentőautó ne tudjon kiállni és a beteggel a kórházba menni - az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán osztotta meg a felháborító esetet.

Egy dél-alföldi orvosi rendelőbe hívták ki a mentőket egy beteghez, akit sürgősen kórházba kellett szállítani. A mentő meg is érkezett a helyszínre, de nem tudott leparkolni az ott parkoló autóktól. A sofőr mérlegelte a riasztás súlyosságát, és egy kapubejáróba állt meg.

Ekkor egy férfi az udvarra szeretett volna behajtani, amikor meglátta, hogy a mentősök kiveszik a hordágyat és otthagyják a mentőautót hirtelen szitkozódni kezdett. A menősök pár perc türelmet kértek tőle, de az ingerült sofőr fennhangon azt kiáltotta Majd akkor most ti vártok Kiskomám! - és ráparkolt a mentőautóra, majd távozott - írták a posztban a mentősök. A rendőrség gyors reagálásának hála a sofőr később átgondolta nem túl elegáns tettét, és útjára engedte az mentőautót. Szerencsére a jelent csupán pár percig tartott, így a mentősök stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget, de nagyobb baj is történhetett volna.