Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a jékei apa, aki meg akarta ölni a saját fiát. Az ítéletet befolyásolta az is, hogy a fiú megbocsátott az apjának- írja a Bors.

A bíróság nem látta indokoltak a letöltendő börtönbüntetés kiszabását a 67 éves férfi ellen, mert nem volt büntetett előéletű, beismerte és megbánta tettét, valamint az is beleszámított a döntésbe, hogy a fia megbocsájtott neki, amiért meg akarta ölni. Az apa végül két évet kapott, négy évre felfüggesztve- írja Bors.

A fiú együtt lakott a szüleivel, amikor egyik este részegen ért haza. A szülők az ágyban nézték a tévét, amikor a fiú ideges lett, és arra kérte az anyját, hogy készítsen ki neki fehér inget és sötét nadrágot, mert másnap temetésre megy. Erre a szintén részeg apja felkelt az ágyból, és azt mondta a fiának, hogy megöli. Veszekedni kezdtek, majd az apa elővett egy kést és hasba valamint mellkason szúrta a fiát, aki átrohant a szomszédba és onnan hívta a mentőket. Ha nem kapott volna gyorsan segítséget a fiú, akkor meg is halhatott volna.