Brutális terror! Az utcán, a buszon és a boltban is verte barátnőjét egy férfi

2018.02.23. 10:00

Hónapokon keresztül tartott rettegésben egy nőt egy férfit. Megverte, rugdosta, és kitépte a haját. A nő gyerekét is megverte. A bíróság most letartóztatta a férfit, aki ellen más ügyekben is folyik az eljárás.

A gyanú szerint a 27 éves, küzdősportot űző férfi néhány hete egy üzletben látta meg élettársát, aki előle egy másik üzletbe menekült. Itt – az alkalmazottak előtt – ököllel megütötte a korábbi verések miatt félelmében az egyik sarokba húzódó nőt, majd a földre rántotta és végighúzta az üzlet folyosóján a kijárat felé.

A további ütlegelést egy arra járó akadályozta meg, akit amikor a férfi meglátott, meg is rúgta a földön fekvő nőt.

Néhány nappal később egy győri buszon verte meg a nőt, és annak 8 éves kislányát: kitépte a haját a fejbőréből, és az anyja védelmére kelő kislányt megütötte és el is lökte. Ezután a hajánál fogva a busz padlójára rántotta, az ajtóhoz vonszolta és a kislány haját is megtépte.
Tavaly novemberben hivatalos helyen ugyancsak bántalmazta a nőt: elgáncsolta, a földön rángatta, haját tépte, megütötte. Korábban elvette a nő útlevelét.

A más ügy miatt lakhelyelhagyási tilalom alatt álló férfi előzetes letartóztatását most elrendelte a bíróság.

A férfi ellen több eljárás van folyamatban: három bírói stádiumban, három vádelőkészítő szakban és kettő nyomozati szakaszban van.