Vona Gábor lemondását követeli a Jobbik volt képviselője

Vona Gábor, Gyurcsány Ferenc
Vágólapra másolva!
Ha a Jobbik jelenlegi irányvonalát folytatja, akkor nincsen jövője - így kommentálta a párt néppártosodását Rubi Gergely az Echo TV-ben. Az egykori jobbikos képviselő kiemelte: azért kritizálja Vona Gábort, mert pálfordulása érdekében tagsága kétharmadát feláldozta.
Vágólapra másolva!

„Ha Vona Gábor nem akarja tovább rombolni a Jobbikot, akkor le kell mondania" - emelte ki az egykori jobbikos képviselő az Echo TV műsorában, hozzátéve: az az egymillió ember, aki a Jobbikra szavazott a választásokon, az azért szavazott rá, mert nemzeti radikális vonalat képviselt.

emelte ki Rubi Gergely, aki szerint „az a legalja, hogy felmerül, hogy bármelyik balliberális szervezettel együttműködjön a Jobbik, ettől már nem nagyon van lejjebb". Ugyanakkor úgy látja, bizonyos jelek arra utalnak, hogy lesz ilyen együttműködés. „Ha a párt ezt a vonalat folytatja, akkor nincs jövője, ezért én javasolnám, hogyha Vona nem akar több kárt okozni a pártnak, akkor mondjon le" - mondta Rubi Gergely.

Mára teljesen Gyurcsány Ferenc diktál Vonának, aki teljesen szétverte a pártját Forrás: MTI

Napi szinten ment a zsidózás

Az Echo TV vendége arról is beszélt: korábban

a Jobbikban a „zsidózás és a cigányozás napi szinten jelen volt".

Elmondta, azt is, hogy egy korábbi frakcióülésen Vona Gábor azt mondta: szívesen bemegy a férfi WC-be és egy pisilés alkalmával megnézi, hogy melyik képviselőtársa van körülmetélve. „Voltak ilyen dolgok is és ezek most abbamaradtak, korábban kimondtuk azt, hogy a vidéket a cigánybűnözés sújtja, ma erről már nem esik szó" - mondta Rubi Gergely, aki azt is hozzátette: nem akarnak új mozgalmat alakítani, vissza akarják szerezni a pártot az „elliberálisodott" Vona Gábortól.

Gyurcsány diktál Vonának

Rubi Gergely szavait egyértelműen alátámasztják az Origo azon információi miszerint a párttagságban írtóznak attól a gondolattól, hogy az MSZP-vel és a DK-val szövetkezzenk április 8-án. Ha ez megtörténik, akkor még többen fogják elhagyni a már most is teljesen megroggyant pártot. Úgy tudjuk, hogy mostanra a jobbikos tagság körében teljesen elfogadott nézet lett, hogy

Gyurcsány Ferenc diktál Vona Gábornak

az összefogás menetrendjét illetően. Vona mindezt zokszó nélkül végrehajtja, mivel számára a hatalom mindennél fontosabb. Az külön idegesíti a tagságot, hogy ők tudják: az esélytelen baloldallal szövetkezni végképp zsákutca.