Enesén egy részeg autós csapódott egy templomudvarba. Három gyereket vitt haza az iskolából, mindhárman megsérültek, a sofőr elmenekült. Kapospulán pedig egy családi házat tarolt le egy tartálykocsi. A ház lakhatatlanná vált- hangzott el a TV2 Tények című műsorában.

Egy vaskaput kitörve hajtott a templomkertbe egy autó Enesén. Valószínűleg a csúszós út miatt nem tudta bevenni a kanyart a sofőr, aki a Tények információ szerint részeg volt. A férfi három gyereket vitt haza az iskolából, mindhárman megsérültek a balesetben. A sofőr, miután átszakította a kerítést kiszállt az autójából és elmenekült, magára hagyta a sokkos állapotban lévő, sérült gyerekeket.Elég szomorú hogy ilyen eset megtörténik és a szülő itt hagyja cserben a családját- mondta egy helyi férfi a Tényeknek. Az ittas sofőr másnap feladta magát a rendőrségen.

Kapospulán egy tartálykocsi tarolt le egy családi házat, amiben a lakók otthon voltak. A sofőr beszorult a kamionba, őt a tűzoltók szabadították ki. A házban 4-en voltak a baleset idején, ők könnyű és súlyos sérüléseket szenvedtek, őket a mentők a kaposvári és dombóvári kórházba vitték. A sofőrt feszítővágóval szabadítottuk ki a kamionból, őt is kórházba vitték- mondta Tényeknek Dávid Sándor, a Tolna megyei katasztrófavédelem szóvivője. A kamion kidöntött egy villanyoszlopot is, 30 lakásban volt áramszünet. A ház lakhatatlan lett.