Kommunista módon cenzúrázzák a hozzászólásokat Vona Facebook-ján

Vona Gábor Székelyudvarhelyen
Vágólapra másolva!
Vona Gábor és csapata igyekezett javítani az összképen a Párt számára rosszul végződött erdélyi látogatással kapcsolatban. Ennek megfelelően a Jobbik pártelnöke bejegyzést tett közzé közösségi oldalán az eseményről. Az igazán érdekes azonban az, ami alatta van. Életbe lépett a jobbikos gondolatrendőrség!
Vágólapra másolva!

Gyakorlatilag teljesen összezuhanással végződött Vona Gábor és a Jobbik számára az erdélyi kampánykörút. Az eseményről készült videó világhódító útjára indult, és gyakorlatilag beszakította az internetet. A felvétel cérnapontossággal megmutatta, hogy mekkora szakadék keletkezett az egykori radikális, de most már Gyurcsány Ferenc felé forduló Jobbik és a határon túli magyar közösségek között. A Jobbik elnökét 45 percen keresztül azzal nyúztak a székelyek, hogy miért árulta el a nemzeti oldalt. Hihetetlen mennyiségű bekiabálás, ordibálás, árulózás, anyázás és számonkérés lett a vége a kampányszagú látogatásnak. Bizonyára ebből mindenki számára lejött, hogy totális égéssel, igazi vesszőfutással végződött a kampánykörút székelyföldi állomása Vonáéknak.

Vona Gábor Székelyudvarhelyen Forrás:

Vona Facebook-csapata komolyan vette a dolgát

Valamilyen homályos oknál fogva Vona kampánycsapata azonban gondolt egy nagyot, vagy inkább bátrat, és egy egészen meghökkentő dolgot produkált: bejegyzést tettek közzé a pártelnök marosvásárhelyi és erdélyi látogatásáról, a következő, Momentumtól kölcsönvett félmondattal: „végül a kezdeti felfokozott hangulat Marosvásárhelyen és Székelyudvarhelyen is párbeszéddé alakult." Több sem kellett, özönlöttek a hozzászólások, azonban már az elején feltűnő volt, hogy ezek olyanok,

mintha az valamennyit a pártközpontból írták volna.

És valóban a hozzászólások 98 százaléka olyan, mintha agyhalott kommentelők nyomkodták volna a billentyűt. Jól láthatóan a Jobbik Facebook-hálózata működésbe lépett. A következő volt az irány:

  • Gratulálok, Gábor, hogy így álltad a sarat!
  • Le a kalappal Gábor előtt!
  • Gratulálok Gábornak, hogy kiment és beszélgetett az emberekkel! (ez a személyes kedvencem)
  • Tisztelt Vona úr! nagy tiszteletem,hogy bemerészkedett a Medve barlangjába Erdélybe!
  • Végignéztem, az összes létező videót, szerintem sikeres volt és hasznos, ez a látogatás! Gratulálok, további sok sikert,
  • Gábor! Erdély elveszett. (ez meg talán a legaljasabb)
  • Eléggé lehangoló, hogy támadták Gábor és még annál is,hogy sokszor szóhoz sem jutott.
  • Gábor minden tiszteletem a tied, nekem végig gyomoridegem volt.

Sok-sok oldalon keresztül lehetne szemezgetni a hasonlóan kedves, bátorító hozzászólásokból, de ennyiből is kitűnik valami:

Egész egyszerűen nincs olyan komment a bejegyzés alatt, ami ne dicsérte volna agyon az imádott Pártvezért. Egész pontosan, ha véletlenül volt is, akkor azt azonnal törölték.

Többször megfigyeltük, hogy sokan hivatkoznak egy-egy olyan hozzászólásra, amivel egy baj van csupán:

sehol sem található meg.

A Jobbik Facebook-kommandója tehát őrületes tempóban igyekezett korrigálni Vona Gábor legújabb ballépését, és sikerült olyan véleménycenzúrát megvalósítaniuk, hogy azt a legkiegyensúlyozottabb diktatúrában is megirigyelnék.