Adjon tanúvédelmet az ügyészség a Czeglédy-Gyurcsány-ügy tanúinak

2018.03.06. 11:42

A Fidesz arra kéri az ügyészséget, hogy adjon tanúvédelmet "a Czeglédy-Gyurcsány-ügy" tanúinak - mondta Budai Gyula, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján.

Azt is mondta, az elmúlt napokban

Gyurcsány Ferenc és a baloldal teljesen összezárt Czeglédy Csaba, a Gyurcsány-párt és az MSZP titkos pénztárnoka mellett. Szabadlábra helyezése után az ügyvéd elsőként a korábbi miniszterelnökkel egyeztetett.

Budai Gyula úgy fogalmazott, Gyurcsány Ferenc és az MSZP teljes védelmet ad egy köztörvényes bűnözőnek, egy "durva adócsalónak". Ebből is látszik, hogy a korábbi kormányfő és a baloldal "legmagasabb politikai szinten jóváhagyott korrupciós ügyéről" van szó.

Czeglédy CsabaForrás: Szegedma.hu

Azok, akik tudhatnak róla, valójában mi folyt a bűnszervezetben, hová tűnhettek az ellopott milliárdok, valószínűleg nem mernek beszélni és vallomást tenni, hiszen azt láthatják, hogy

Gyurcsány Ferenc és az MSZP falaz Czeglédy Csabának. Ezért a Fidesz azt kéri az ügyészségtől, adjon tanúvédelmet ezeknek az embereknek  

- mondta a képviselő.

Úgy vélekedett, ennek köszönhetően talán többen merik feltárni a valóságot, elmondani, valójában milyen munkát végzett a Czeglédy Csaba irányította bűnszervezet, milyen kapcsolat áll fenn Czeglédy Csaba, Gyurcsány Ferenc és az MSZP között.