Futás közben is maszturbált a szatír

2018.03.06. 14:12

Több szatír is zaklatott embereket az elmúlt időszakban. Többen fiatalokat, 13 éveseket is. Egy férfi pedig akkor sem hagyta abba a maszturbálást, amikor elfutott a nők elől akiket zaklatott.

Nem a telefonja volt a zsebében

Egy 47 éves férfi egy villamosmegállóban és a villamoson is, gyerekeknek mutogatta magát és maszturbált közben. Mindig az áldozataival szemben ölt le a villamoson, majd nemi szervét mutogatta és kielégítette magát, közben fényképeket készített a gyerekekről. Ezt három év alatt legalább hétszer megcsinálta. A többi utas elől egy szatyorral próbálta magát eltakarni.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

Az egyik kislányt egy magállóban szólította le azzal az ürüggyel, hogy el van törve a keze és nem tudja használni. Megkérte a lányt, hogy vegye ki a zsebéből a telefonját, aki benyúlt a férfi zsebébe,

de ott nem a telefonja volt, hanem a pénisze.

A férfinak több áldozata is volt, a legfiatalabb 13 éves. Az ügyészség vádat emelt ellene tavaly októberben.

Mintha útbaigazítást kérne

Több hónapon keresztül portyázott egy szatír a Szigetközben. A férfi általában kiszólt az autójából a gyalogosok felé, mintha útbaigazítást kérne, de közben maszturbált. Győrladaméron három kislányt szólított le, Dunaszegen egy babakocsis anyukát, de kielégítette magát Nagybajcson, Győrújfalun és Mosonmagyaróváron is.

Egy térfigyelő kamera lefotózta a szatír Porschéját, az autón pozsonyi rendszám volt, valószínűleg egy bérelt autó lehetett. Az ügyben a kisalföld.hu megkereste a megyei rendőr-főkapitányságot. A szeméremsértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás jelenleg fel van függesztve. Bővebb tájékoztatást – a nyomozás érdekeire hivatkozva – nem áll módunkban adni- válaszolták a lapnak.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Az óvoda bejáratánál játszott magával

Tavagy nyáron egy komlói férfi hazafelé tartott a munkahelyéről, amikor úgy döntött, hogy leparkolja az autóját, és a közeli erdőn keresztül elfut Körtvélyes felé. A helyi óvoda bejáratánál megállt, mert észrevette, hogy ott három fiatal nő beszélget egymással, a gyerekeik pedig a közelben játszanak.

A férfi magához nyúlt, miközben a három fiatal nőt nézte.

Amikor az egyik anyuka észrevette a férfit, szólt a többieknek, és futni kezdett a férfi felé. Ez nem zavarta a szatírt, tovább maszturbált. Végül a férfi visszafutott az autójához, de a rendőrök elfogták.

Követte és maszturbált előtte

Egy nő hívta a rendőrséget februárban, mert a debreceni Békás tó mellett egy férfi követni kezdte, majd mutogatta magát és kielégítette magát előtte.

Forrás: Origo

A rendőrség még a helyszínen elfogta a 32 éves helyi férfit, aki beismerő vallomást tett. A rendőrség befejezte a nyomozást és az ügy iratait elküldte az ügyészségre.

Hátulról karolta át az áldozatát

Március 1-én egy férfi fényes nappal hátulról átkarolt egy nőt és szeméremsértően viselkedett vele a Nagy László téren, Zuglóban.

A személyleírás és a kamera felvételek alapján a rendőrök elfogták a 17 éves férfit a Columbus utcában. A rendőrség információi szerint

a férfi további őt nőre támadt rá.

A 17 éves szatírt kihallgatták és őrizetbe vették, valamint javasolták az előzetes letartóztatását, amit azonban később nem rendeltek el.

Borbély Zoltán ügyvéd az Origonak elmondta, hogy a szeméremsértés egy célzatos bűncselekmény, amihez kell egy szexuális célzat. 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetik, akkor büntetik 3 évvel, ha egy 18. életévét betöltött személy teszi ezt egy 14 év alatti személlyel- mondja. 

Makai Gábor klinikai szakpszichológus pszichoterapeuta szerint a szatír a parafíliák közé sorolható, vagyis sajátos módja van a szexuális kielégülésüknek, ez pedig maga a mutogatás. Nem a pénisz, a mell vagy a vagina fokozza a szexuális élményét, hanem itt talál egy másik utat, ez a perverzió ebben- mondja a pszichológus. A szatíroknál a veszély megélése fokozza a vágyat, nem az aktus okozza a szexuális örömet, hanem maga a szituáció, hogy mutogatja magát. Nem feltétlenül jár maszturbációval a mutogatás, és nem vágynak aktusra a mutogatós bácsik"- tette még hozzá Makai Gábor.