Orbán Viktor: Nem akarjuk, hogy megismétlődjön, ami 2015-ben a Keleti pályaudvarnál történt - videó

2018.03.06. 10:10

Orbán Viktor miniszterelnök szerint ahhoz, hogy Budapest megvédhesse magát a migránsoktól, az kell, hogy az emberek ne engedjék kormányt alakítani azokat a politikusokat, akik bevándorlóországgá tennék Magyarországot és ilyen várossá a fővárost.

A miniszterelnök, a Fidesz elnöke erről abban a kampányvideóban beszél, amely akkor készült, amikor - az áprilisi parlamenti választást megelőző kampánykörútját folytatva - pártja józsefvárosi képviselőjelöltje, Kocsis Máté mellett korteskedett.

Budapestnek és Józsefvárosnak meg kell védenie magát a migránsoktól - jelentette ki Orbán Viktor a Facebook-oldalán kedden közzétett felvételen, hozzátéve:

e nélkül meg fog ismétlődni, ami 2015 nyarán a Keleti pályaudvarnál vagy a II. János Pál pápa téren történt, márpedig teljesen egyértelmű, hogy nem akarjuk, hogy az akkori események még egyszer megtörténjenek.

Ennek megakadályozásához az kell, hogy nem engedjük a kormányrúd közelébe azokat a politikusokat, akik nem a magyar emberek érdekeit szolgálják, hanem bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot és bevándorlóvárossá Budapestet - tette hozzá a miniszterelnök.