Mínuszban és hóesésben csobbant bele a tóba a műsorvezető

2018.03.08. 09:09

Az elmúlt időszakban Szebeni István olyan dolgokat próbál ki, amelyeket eddig még soha. A műsorvezető legutóbb úgy döntött, a kemény mínuszok és a hóesés ellenére is megmártózik a tóban. Nem bánta meg.

Szebeni István a hideg ellenére csobbantForrás: Origo

Szebeni István magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ezúttal Hévízen járt, az ott szerzett tapasztalatairól pedig vlogjában mesél.

Tél, a legnagyobb hideg, repkednek a mínuszok kibámulok a szobám ablakán, és ott gőzölög a csodás hévízi tó. Egyedülálló, világraszóló, és káprázatos. – így írta le az élményt a műsorvezető, majd ezek után el is döntötte, hogy mindenképpen csobban egyet. A biztonságra is figyelt, egy úszógumival ment be a vízbe, mivel a tó több mint 30 méter mély.

A műsorvezető már nem először próbálta ki az iszappakolástForrás: Origo

De nem csak az új dolgokat szereti Szebeni István. Korábbi szállodatesztje során már kipróbálta, milyen is a nők által annyira imádott iszappakolás és valóban annyira megtetszett neki, hogy Hévízen sem hagyta ki.

Iszappakolás, már ismerem, és imádom, persze Hévízen sem hagyhattam ki. Szauna, mely kitágítja a pórusokat majd újra csobbanás. Egyszerűen nem tudok betelni az élménnyel.– meséli a műsorvezető.

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK