Újabb zűrzavar a Jobbikban: Novák frontálisan nekiment Vonának Bécs miatt

Novák Előd Attila alelnök beszél FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS gesztikulál KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré MOZOG politikus szavazás SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY
Ózd, 2014. november 9. Novák Előd, a Jobbik alelnöke eligazítást tart a párt választási megfigyelőinek Ózdon a megismételt önkormányzati választás napján, 2014. november 9-én. A városban az október 12-i polgármester-választást azért kell megismételni, mert az eredményt a Debreceni Ítélőtábla megsemmisítette. Akkor a legtöbb voksot a jobbikos Janiczak Dávid kapta, 66-tal többet, mint Fürjes Pál, a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltje. MTI Fotó: Vajda János
Vágólapra másolva!
Öngólt rúgott Vona azzal, hogy Bécs miatt támadta a Fideszt – fejtette ki véleményét a közösségi médiában Novák Előd. A 888.hu szúrta ki, hogy az egykori jobbikos parlamenti képviselő össztüzet zúdított Vona Gábor politikájára. Szerinte új pártot kell alapítania annak, aki új utakra akar lépni. Egy hónappal a választás előtt tehát ismét óriási balhé van az egykori radikális, de most már Gyurcsány Ferenc markában levő pártban.
Vágólapra másolva!

Novák Előd a közösségi médiában fejtette ki a véleményét Vona Gábor politikájáról, valamint Lázár János miniszter kedden közzétett bécsi helyzetet bemutató videójára adott reakciójáról – szúrta ki a 888.hu

Novák Előd szerint öngólt rúgott Vona azzal, hogy Bécs miatt támadta a Fideszt Forrás: MTI/Vajda János

Utóbbi kapcsán ezt írta:

Forrás: Facebook

Egy másik kommentben Vona Gáborra célozva kifejtette: annak [kellene kilépnie a Jobbikból], aki nem hű az Alapító Nyilatkozatunkhoz. Alapítson új pártot az, aki új utakra akar lépni! Én maradnék a réginél, mellyel már 21%-os eredményt elértünk az elvek-célok feladása nélkül is 2014-ben.
Novák miután a Jobbik elnökének távozását felvetette, a következőt írta:

Forrás: Facebook

Vona a balliberálisokat megelőzve kért bocsánatot az osztrákoktól

Novák kritikájának előzménye, hogy Vona Gábor a balliberális pártokat megelőzve rohant bocsánatot kérni az osztrákoktól Lázár János videója miatt. A dolog pikantériája, hogy pártja 2016 januárjában még gázspray-ket osztogatott a járókelőknek, hogy meg tudják védeni magukat az illegális bevándorlókkal szemben.

A szerda esti támadás fényében pedig teljesen lejáratta és nevetségessé tette magát a Simicska Lajos által megvett pártelnök.

Morvai Krisztina: mi folyik itt?

Ismeretes, nem Novák Előd az egyedüli, aki erőteljesen bírálta Vona Gábor politikáját. Legutóbb a pártból nemrég dobbantott EP-képviselő, Morvai Krisztina szólalt meg a Jobbik identitásválságba kerülése kapcsán:

Megírtuk, hogy Morvai Krisztina ott lesz a március 15-ei Békemeneten, és burkoltan mindenkit a részvételre buzdított.