Kínos hazugságokkal magyarázgatja luxusrepüléseit Hadházy Ákos

Hadházy Ákos, repülés
Hadházy Ákos egy kisrepülő mellett
Vágólapra másolva!
Összevissza beszél Hadházy Ákos, az LMP társelnöke arról, hogy pontosan milyen körülmények között lopták el a repülési táskáját. Korábban azt állította, hogy januárban vitték el az autójából, azonban az autón semmilyen sérülési nyom nem volt, és a rendőrségen sem tett feljelentést. Hadházy csak azt követően ment el hatóságokhoz, hogy kiderült: az általa mondott januári rablás idején nem tett feljelentést. Egy dolog biztos, a táska nincsen meg, így azt sem tudjuk, hogy a parlamenti ülések alatt repkedett-e a politikus. 
Vágólapra másolva!

Körülbelül 14 éve vezet repülőt, amire évente átlagosan 6-700 ezer forintot költ - állítja Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. Közölte azt is, hogy akkor tudna részletesebb adatokkal szolgálni az ügyről, ha visszakapná azt az ellopott pilótatáskát, amelyben az iratai voltak. Hozzátette, arról is csak az iratai birtokában tud nyilatkozni, hogy repült-e parlamenti ülésnapon.

Miért csak most tett feljelentést?

Az ellopott táska kapcsán meglehetősen nagy ellentmondásba keveredett Hadházy, mivel január végén azt mondta hogy

kilopták a kocsijából a táskáját, majd a rendőrségen azt vallotta, hogy az autó sértetlen volt.

Tény viszont: meglehetősen nehéz kilopni egy táskát egy autóból úgy, hogy az autón nem keletkezik semmilyen sérülés.

Ráadásul információink szerint Hadházy a táska ellopása miatt csak március 10-én tett feljelentést a rendőrségen. Ez ugyanaz a nap, amikor a Bors megírta, hogy a korábban történt lopás miatt nem tett feljelentést. A legfőbb kérdés, és erre a mai sajtótájékoztatóján sem adott magyarázatot az LMP társelnöke, ha már január végén eltűnt a táskája és szerinte ellopták azt, akkor miért csak március elején tett feljelentést? Ami biztos, hogy

egyre zavarosabb és szánalmasabb az a magyarázkodás, amit a luxusrepülései kapcsán Hadházy előad. Lehet, hogy el sem lopták a táskáját, csak hazudik Hadházy?

Vajon hová lett a repülős táska? Hadházy továbbra is összevissza beszél Forrás: Facebook

Botrány, botrány hátán

Vajon miből finanszírozhatta Hadházy Ákos, a költséges luxusszenvedélyét, a repülést? - tettük fel a kérdést egy korábbi cikkünkben. Egy korábbi cikkben ugyanis megírták, amelyről az Origo is beszámolt, hogy számításaik szerint

Hadházy 17 millió forintot költhetett el a repülésre az elmúlt néhány évben.

Amit, valljuk be, nem sokan engedhetnének meg maguknak. A Bors felteszi a kérdést, hogy vajon miből finanszírozhatta Hadházy a luxusszenvedélyét, hiszen ez nem látszik a vagyonnyilatkozatából.

Hadházy Ákos nemcsak a luxusrepüléseivel okozott óriási botrányt, hanem azzal is, hogy nyugdíjas szomszédja vizét elzárta, tetőfelújítási költségeket kényszerített rá, majd eltartási szerződéssel akarta megszerezni a lakását. Amikor nem sikerült, beperelte, és a szerencsétlen ember nyugdíjának közel harmadát elperelte. A tízmilliókért repülgető Hadházy. A szerencsétlen, idős nyugdíjas a múlt héten halt meg.

Ma ezzel kapcsolatban is magyarázkodni próbált, ismét előadta, amit már Simicska tévéjében is megtett. Szánalmas hazudozásaival az elmúlt napokban sokat foglalkoztunk, cikkeinket itt és itt és itt és itt olvashatja el.

A hazudozást persze azóta is folytatja. Ha valaki kérdést mer feltenni a gyalázatos üggyel kapcsolatban, egyszerűen az a reakció, hogy a kérdésfeltevő nyilvánvalóan le akarja járatni.

Összevissza beszél azzal kapcsolatban, hogy a szomszédja állítólag az ő vizét használta, hol arról beszél, hogy ez egy fürdőszoba felújítás kapcsán derült ki, hol arról mond zavaros mondatokat, hogy a már meghalt (tehát védekezni nem tudó) idős ember ezután is ingyen használta a vizüket, mert egy kerti csapról készítettek számára egy lekötést. De akkor erre mi szükség volt?

De zavaros magyarázkodása közben azt nem tudja tagadni, hogy a tetőfelújítás ürügyén próbálta rákényszeríteni az idős embert arra, hogy adja el neki a lakását, vagy egy eltartási szerződéssel hagyja rá. Sőt Hadházy bevallotta, hogy ha az eltartási szerződés létrejött volna, akkor annak havi díjából levonták volna a tetőfelújítás "költségét". És ezek után nem érti, hogy a szomszéd lányai miért akadályozták ezt meg.

Vagyis a lényeg, amit már Facebookján is elismert, hogy költségekbe verte szegény szomszédját, eltartási szerződést akart vele kötni és így akarta megszerezni lakását. A példátlanul gyomorforgató aljasságot mentegetni próbálja, holott már az egyszerű LMP-tagok is a lemondására, a politikai életből való eltűnésére várnak.