Gyurcsány Ferenc esetleg ihatott előtte? Nézze meg a videót, és döntse el!

Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc, úgy tűnik, megfáradt a sok kampányolásban, és az is lehet, hogy néhány itallal próbálta meg enyhíteni a stresszes kampányhangulatot. Ezt azonban pont rosszkor tette, hiszen épp egy fránya sajtótájékoztatót kellett (volna) tartania. Hát ez nem igazán sikerült. Kész kabaré! A sajtótájékoztatón a lényegről nem beszélt, arról, hogy éppen most gyűri maga alá a Jobbikot, Vona Gábor pedig tapsikolva engedelmeskedik neki. Azt sem ismételte meg, amit nemrég mondott: káosz, válság, elhúzódó tárgyalások és új választás jönne egy ellenzéki győzelem után. Úgy tűnik, a baloldali összefogás fontos összekötő eleme az alkohol, Kunhalmi Ágnes korábban már állt ki  részegen sajtótájékoztatót tartani, Gyurcsány sem akart elmaradni tőle. 
Vágólapra másolva!

Gyurcsánynak sikerült egy maradandó "mesterművet" produkálnia, amely során a DK bukásáról és prímszámokról is értekezett a szimpatizánsai és párttársai legnagyobb meghökkenésére. Gyurcsány "örökérvényű" mondatai így szóltak:

Ilyen és ehhez hasonló mélyenszántó gondolatok hangoztak el a kabaréjelenetben, érdemes hát megnézni a teljes videót, íme:

Emlékeztetőül pedig álljon itt Kunhalmi Ágnes részegen előadott produkciója: