Franciaország a migránshízelgéssel a nigériai prostitúciót is finanszírozza

Vágólapra másolva!
Egy francia újság arról számol be, hogy egy háromgyerekes nigériai bevándorló anya a louduni menekültügyi központban nigériai prostituáltakat szállásolt el a gyerekei mellett, akik Párizsból jöttek hozzá, minden hónap elején, épp akkor, amikor a menekültügyi központban élő migránsok megkapták a havi apanázsukat a francia államtól.
Vágólapra másolva!

Az eset azért fordulhatott elő, mivel a francia szabályozás szerint mindaddig, amíg nem rendeződik egy illegális bevándorló sorsa, nem tisztázódnak a papírjai, a francia állam tartja el, biztosít neki ruhát, élelmiszert és szállást.

De ahogy a cikk is mutatja, úgy tűnik, a bevándorlók szexuális étvágyát is közvetve kielégítik a „nagylelkű” francia adófizetők. Kérdés, mennyire szívesen teszik ezt.

10000 nigériai prostituált dolgozik Franciaországban Forrás: ripostelaique.com


A probléma ezzel, amit a cikk is megemlít, hogy egyrészt a bevándorlók 90 százaléka nem jogosult menekültstátuszra, így feleslegesen tartja őket a francia állam.

Másrészt, ahogy a fenti eset is bizonyítja, az állam közvetve finanszírozójává vált a nigériai prostitúciónak, és az azt fenntartó maffiahálózatnak.

Mintegy 10 ezer nigériai nő dolgozik prostituáltként Franciaországban.